ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

 

 

 

Η εταιρεία Θ.ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1983 ως αντιπρόσωπος, Δυτικής Αττικής, της βιομηχανίας ΜΟΝΥΑΛ ΑΒΕΕ παραγωγού τότε του υαλοβάμβακα και κάποιων άλλων οίκων του εσωτερικού και του εξωτερικού που ειδικευόταν στα μονωτικά και στεγανωτικά υλικά

 

 

Στη χώρα μας η δεκαετία του 80’ ήταν η απαρχή της εισόδου εννοιών όπως:


1) Υποχρεωτική Θερμομόνωση
2) Στεγανοποίηση
3) Ενεργειακές Απώλειες
4) Οικολογία
με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι απαιτήσεις της αγοράς.

 

Η εταιρεία μας ανταποκρίθηκε σε αυτές τις αλλαγές, μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις, έκανε συνεργασίες με νέους προμηθευτές, πρόσθεσε στη γκάμα της πρωτοποριακά υλικά, εμπλούτισε το προσωπικό της με έμπειρους συνεργάτες και εναρμονίστηκε πλήρως με την εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο που ειδικεύεται.

 

Στις μέρες μας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις     (1200 m2 στεγασμένο και 700 m2 εξωτερικό χώρο ). Ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός μας απαρτίζεται από φορτηγά οχήματα, περονοφόρο, γερανό, και εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Το έμπειρο προσωπικό μας εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό after sale service .

 

 

Σας εγγυόμαστε τις καλύτερες προτάσεις - λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα θερμομόνωσης - στεγανοποίησης - ηχομόνωσης , στις φθηνότερες τιμές της αγοράς, με τα ποιοτικότερα προϊόντα.